Dinar Şehit Şükrü Bayrakcı Hafız İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://dinarsehitsukrubayrakcihafiziho.meb.k12.tr
Adres : STADYUM MAH. GÜNEŞ ÖNGÜT CAD. NO 14 DİNAR / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK OKUL OLMAKTIR.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : Arapça,İngilizce
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : *HAFIZLIK PROJESİ *BİRLİKTE BAŞARALIM PROJESİ *KİTAP OKUMA PROJESİ